mgiran mgiran .

mgiran

خريد پودر اسپرسو

اسپرسو (با تلفظ ess-PRESS-oh) فرمي غليظ از قهوه با طعم كامل است كه در غالب «شات» سرو مي‌شود. براي تهيه اين قهوه، آب داغ با فشار بسيار زياد از ميان دانه‌هاي قهوه‌ ريزآسياب‌شده عبور داده مي‌شود و بنابراين براي دستيابي به بهترين نوشيدني ممكن، نياز به ماشين اسپرسو داريد. نتيجه كار هم مايعي غليظ‌تر از قهوه است كه خامه‌اي به‌خصوص به نام «كريما» (Crema) روي آن بسته شده: كفي قهوه‌اي‌رنگ كه هنگام تركيب حباب‌هاي هوا با روغن‌هاي انحلال‌پذير قهوه ريزآسياب‌شده به دست مي‌آيد و بالاي نوشيدني اسپرسو مي‌نشيند. كريما به عمق و ماندگاري طعم اسپرسو در دهان كمك مي‌كند. با خريد پودر اسپرسو مي توانيد يك نوشيدني عالي داشته باشيد. 

اسپرسو با استفاده از گياهي يكسان با نام قهوه به دست مي‌آيد كه به شكلي مشابه هم پرورش يافته و پردازش و برشته‌كاري (يا به اصطلاح «رُست») مي‌شود. از هر قهوه‌اي با هر سرمنشا و رُستي مي‌توان براي تهيه اسپرسو استفاده كرد. تفاوت ميان قهوه و اسپرسو به ميزان آسياب و فرآوري آن‌ها بازمي‌گردد. دانه‌هاي اسپرسو به‌گونه‌اي آسياب مي‌شوند كه يكپارچگي بيشتري نسبت به قهوه داشته باشند و هنگام عبور پرفشار آب داغ هم محكم به يكديگر مي‌چسبند. نتيجه كار هم يك شات اسپرسوي دلچسب است كه هم مي‌توان به تنهايي نوشيدش و هم ليستي بلندبالا از نوشيدني‌هاي ديگر مثل كاپوچينو و آمريكانو را با آن تهيه كرد.

اسپرسو همان طعم‌هاي قهوه را دارد، اما قوي‌تر: تلخ، اندكي شيرين، اسيدي و برشته. طعم دقيق، وابستگي كامل به برشته‌كاري دانه‌هاي قهوه دارد، اما همواره بافتي غليظ‌تر و خامه‌اي‌تر گيرتان مي‌آيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۰ تير ۱۴۰۳ساعت: ۱۲:۳۹:۵۳ توسط:mgiran موضوع: نظرات (0)